„Vino cu noi pe drumul cărţii” – septembrie 2016


Dragi prieteni,
Şi la acest început de toamnă, conform tradiţiei, Editura Excelsior Art vă invită la cel mai important eveniment editorial: „Vino cu noi pe drumul cărţii!”. Companioni de drum vor fi: autori, editori, organizatori ai unor acţiuni menite să susţină şi să popularizeze cultura şi literatura română.
În această primă decadă a lunii septembrie 2016, „Drumul cărţii” continuă la Anina, unde a fost organizată ediţia a III-a a Taberei de literatură „Colocvii banatice”. Printre activităţile desfăşurate a fost inclusă şi o amplă manifestare de lansare a unor lucrări importante de literatură şi cultură, ocazie cu care Editura Excelsior Art a prezentat: publicaţia culturală bianuală „Almăjana”, volumele Valea Almăjului – oameni şi fapte, cartea I (coord.: Florina-Maria Băcilă şi Iosif Băcilă), Obiceiuri de iarnă în Valea Almăjului (judeţul Caraş-Severin). Colindele şi colindatul, de Maria Vâtcă, şi Dorziana – o (re)construcţie a textului prin limbaj, de Florina-Maria Băcilă.
La Timişoara, timp de două zile (7-8 septembrie), Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” a organizat Conferinţa Naţională a Asociaţiei Bibliotecarilor din România „Biblioteca fără bariere”, ediţia a 27-a. Aici, Editura Excelsior Art a fost prezentă cu un stand de carte reprezentativ.

Reclame

2 comentarii la “„Vino cu noi pe drumul cărţii” – septembrie 2016

  1. FOARTE BOGATA SI FRUMOASA ACTIVITATE ,VA FELICIT PENTRU MINUNATELE REALIZARI CULTURALE…CA O PERSOANA CARE PRIVESTE DE LA MII DE KILOMETRII ….SIMT UN SENTIMENT DE MINDRIE FIIND TIMISOREAN DE ORIGINE,,,SUCCESE!!!!!

    Apreciază

    • Superb sentiment: „sentiment de mândrie fiind timişorean”. În numele colectivului care participă la realizarea proiectelor editoriale, al cititorilor noştri fideli, mulţumesc pentru aprecieri. Cu alese sentimente de preţuire, Corina.

      Apreciază

Lasă un răspuns / Leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s